ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 36 per persoon, voor vegetariërs € 33,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 33,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 26,50 per persoon, voor vegetariërs € 25,50 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.
RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
Voor kinderen van t/m 11 jaar geldt de kinderprijs.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
36 p.p
voor kinderen
17,50 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
44,50 p.p
voor kinderen
21,50 p.p
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
33,50 p.p
voor kinderen
16,50 p.p
rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Salad lawar ptuh
Balinese salade met kipgehakt, sereh, kentjoer, basilicum en sambal mentah
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam merah Bali
kip in een rode saus uit Bali met kecombrang (gemberbloem), lente-ui en basilicum
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Salad lawar tempeh
Balinese salade met gehakte tempeh, sereh, kentjoer, basilicum en sambal mentah
Gulai telor Banyuuwangi
ei in een rode curry uit Banyuwangi met lente-ui en limoenblaadjes
Tempe hijau
tempeh met groene sambal goreng, ketjap manis, laos, salam- en limoenbladjes
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, lenteui, selderij en muntblad
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Salad lawar ptuh
Balinese salade met kipgehakt, sereh, kentjoer, basilicum en sambal mentah
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam merah Bali
kip in een rode saus uit Bali met kecombrang (gemberbloem), lente-ui en basilicum
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Gulai udang moyo
garnalen in een oranje curry uit Sumbawa met tomaat, rode peper, sereh, laos en lente-ui
Ikan sambal goreng petai
zeebaarsfilet in een rode saus met petehbonen en basilicum
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst. Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
33,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
38,50 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
45 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
49 p.p.
voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto udang Jawa
Javaanse garnalensoep met gember, laos, kokosmelk en selderij
Salad lawar ptuh
Balinese salade met kipgehakt, sereh, kentjoer, basilicum en sambal mentah
Salad lawar tempeh
Balinese salade met gehakte tempeh, sereh, kentjoer, basilicum en sambal mentah
hoofdgerechten
Ayam merah Bali
kip in een rode saus uit Bali met kecombrang (gemberbloem), lente-ui en basilicum
Gulai ayam Lombok
kip in een gele curry uit Lombok met temu kunci (vingerwortel), sereh en laos
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ikan sambal goreng petai
zeebaarsfilet in een rode saus met petehbonen en basilicum
Daging base genap
ossenhaas in een saus uit Bali met kentjoer, trassi, gember, nootmuskaat, limoen- en salamblaadjes
Gulai udang moyo
garnalen in een oranje curry uit Sumbawa met tomaat, rode peper, sereh, laos en lente-ui
Gulai telor Banyuuwangi
ei in een rode curry uit Banyuwangi met lente-ui en limoenblaadjes
Tempe hijau
tempeh met groene sambal goreng, ketjap manis, laos, salam- en limoenbladjes
Rendang tahu
tofu in een curry uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, lenteui, selderij en muntblad
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Bubur candil
traditioneel West-Javaanse zwarte kleefrijstpudding met biji salak, tapiocaparels, pandanblad, palmsuiker en kokosmelk
a la carte
Minimaal een hoofdgerecht per persoon. Bij je hoofdgerecht kun je een voorgerecht, een bijgerecht, groenten en een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, en acar campur.
voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
11 whatever
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
10 whatever
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto udang Jawa
11 whatever
Javaanse garnalensoep met gember, laos, kokosmelk en selderij
Salad lawar putih
11 whatever
Balinese salade met kipgehakt, sereh, kentjoer, basilicum en sambal mentah
Salad lawar tempeh
10,50 whatever
Balinese salade met gehakte tempeh, sereh, kentjoer, basilicum en sambal mentah
hoofdgerechten
Ayam merah Bali
26,50 whatever
kip in een rode saus uit Bali met kecombrang (gemberbloem), lente-ui en basilicum
Gulai ayam Lombok
26,50 whatever
kip in een gele curry uit Lombok met temu kunci (vingerwortel), sereh en laos
Gulai udang moyo
28,50 whatever
garnalen in een oranje curry uit Sumbawa met tomaat, rode peper, sereh, laos en lente-ui
Ikan sambal goreng petai
28,50 whatever
zeebaarsfilet in een rode saus met petehbonen en basilicum
Rendang
29,50 whatever
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Daging base genap
29,50 whatever
ossenhaas in een saus uit Bali met kentjoer, trassi, gember, nootmuskaat, limoen- en salamblaadjes
Gado-gado
25,50 whatever
gemengde groenten, ei, gebakken tofu & tempeh, geserveerd met pindasaus en emping
Smoor tahu
25,50 whatever
Javaanse smoor van tofu met gemengde groenten, selderij, jamur kuping (judasoor) en kwarteleitjes
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9,75 whatever
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
9,75 whatever
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
13 whatever
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
14 whatever
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9,75 whatever
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9,50 whatever
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
9,75 whatever
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Bubur candil
9,75 whatever
traditioneel West-Javaanse zwarte kleefrijstpudding met biji salak, tapiocaparels, pandanblad, palmsuiker en kokosmelk
cocktails
Jun's special non alcoholic
8 whatever
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
8 whatever
Aardbeiensiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special Vodka
12 whatever
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai Tai
12 whatever
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
12 whatever
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
12 whatever
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
12 whatever
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey Sour
12 whatever
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-Woo
12 whatever
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken