Nieuw menu vanaf 12 maart

Thursday, March 13, 2025

Vanaf 12 maart: lentemenu met veertien heerlijke nieuwe gerechten.

Chef Edy heeft voor de lentemaanden weer een mooi nieuw menu samengesteld met maar liefst veertien nieuwe gerechten, zoals

● Lumpia goreng udang · gebakken loempia met groenten en garnalen, geserveerd met een frisse sambal mentah

● Lumpia goreng sayur · gebakken loempia met groenten, geserveerd met een frisse sambal mentah

● Ayam bagar Palembang · kip in een rode saus met nootmuskaat, fenegriek en salambaadjes

● Udang saus Padang · gamba’s in een rode saus met gember,tomaat, laos, lente-ui en oestersaus

● Kare ikan Lovina · zeebaarsfilet in een Balinese gele curry met kerrieblaadjes, trassi, limoenblaadjes en basilicum

● Panna cotta à la Jun · frisse panna cotta van kokosmelk met sereh en limoen, geserveerd met een sinaasappelcoulis.

Dit menu serveren we vanaf woensdag 12 maart.

Kom langs en geniet van een heerlijke Indonesische maaltijd.