Nieuw menu vanaf 12 maart
Thursday, March 13, 2025
Vanaf 12 maart: lentemenu met veertien heerlijke nieuwe gerechten.

Chef Edy heeft voor de lentemaanden weer een mooi nieuw menu samengesteld met maar liefst veertien nieuwe gerechten, zoals
● Lumpia goreng udang · gebakken loempia met groenten en garnalen, geserveerd met een frisse sambal mentah
● Lumpia goreng sayur · gebakken loempia met groenten, geserveerd met een frisse sambal mentah
● Ayam bagar Palembang · kip in een rode saus met nootmuskaat, fenegriek en salambaadjes
● Udang saus Padang · gamba’s in een rode saus met gember,tomaat, laos, lente-ui en oestersaus
● Kare ikan Lovina · zeebaarsfilet in een Balinese gele curry met kerrieblaadjes, trassi, limoenblaadjes en basilicum
● Panna cotta à la Jun · frisse panna cotta van kokosmelk met sereh en limoen, geserveerd met een sinaasappelcoulis.
Dit menu serveren we vanaf woensdag 12 maart.
Kom langs en geniet van een heerlijke Indonesische maaltijd.