ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 37 per persoon, voor vegetariërs € 34,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 34,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 27 per persoon, voor vegetariërs € 26 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.
Vanaf woensdag 12 maart kunt u genieten van onze lentemenu met 14 heerlijke nieuwe items.

RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
Voor kinderen van t/m 11 jaar geldt de kinderprijs.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
37 p.p
voor kinderen
17,50 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
45,50 p.p
voor kinderen
21,50 p.p
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
34,50 p.p
voor kinderen
16,50 p.p

rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Lumpia goreng udang
gebakken loempia met groenten en garnalen, geserveerd met een frisse sambal mentah
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam bagar Palembang
kip in een rode saus met nootmuskaat, fenegriek en salambaadjes
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Lumpia goreng sayur
gebakken loempia met groenten, geserveerd met een frisse sambal mentah
Telor bumbu terik merah
gebakken ei in een rode saus met ketoembar, komijn, sereh en limoenblaadjes
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. laos, gember, koenjitblad en sereh
Perkedel jagung
gefrituurde maiskoekjes met witte peper, lente-ui en selderij
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Lumpia goreng udang
gebakken loempia met groenten en garnalen, geserveerd met een frisse sambal mentah
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam bagar Palembang
kip in een rode saus met nootmuskaat, fenegriek en salambaadjes
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Udang saus Padang
gamba’s in een rode saus met gember, tomaat, laos, lente-ui en oestersaus
Kare ikan Lovina
zeebaarsfilet in een Balinese gele curry met kerrieblaadjes, trassi, limoenblaadjes en basilicum
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst. Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
34,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
39,50 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
46 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
50,50 p.p.

voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto Pekalongan
rundvleessoep uit Midden-Java met gember, sereh, salamblaadjes en nootmuskaat
Lumpia goreng udang
gebakken loempia met groenten en garnalen, geserveerd met een frisse sambal mentah
Lumpia goreng sayur
gebakken loempia met groenten, geserveerd met een frisse sambal mentah
hoofdgerechten
Ayam bagar Palembang
kip in een rode saus met nootmuskaat, fenegriek en salambaadjes
Gulai ayam Trawangan
kip in een gele curry met sereh, kruidnagel, kaneel en steranijs
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Kare ikan Lovina
zeebaarsfilet in een Balinese gele curry met kerrieblaadjes, trassi, limoenblaadjes en basilicum
Gulai daging Sumbawa
ossenhaas in gele curry met gember, sereh, kemiri, salamblaadjes en basilicum
Udang saus Padang
gamba’s in een rode saus met gember, tomaat, laos, lente-ui en oestersaus
Telor bumbu terik merah
gebakken ei in een rode saus met ketoembar, komijn, sereh en limoenblaadjes
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. laos, gember, koenjitblad en sereh
Tempeh-tahu bacem
gebakken tempeh en tofu met ketjap manis, ketoembar, salamblaadjes en laos
Perkedel jagung
gefrituurde maiskoekjes met witte peper, lente-ui en selderij
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of pandan-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop, geserveerd met pandanijs
Kue dadar hijau
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Panna cotta à la Jun
frisse panna cotta van kokosmelk met sereh en limoen, geserveerd met een sinaasappelcoulis
a la carte
Minimaal een hoofdgerecht per persoon. Bij je hoofdgerecht kun je een voorgerecht, een bijgerecht, groenten en een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, en acar campur.

voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
11 whatever
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
10 whatever
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto Pekalongan
11 whatever
rundvleessoep uit Midden-Java met gember, sereh, salamblaadjes en nootmuskaat
Lumpia goreng udang
11 whatever
twee gebakken loempia’s met groenten en garnalen, geserveerd met een frisse sambal mentah
Lumpia goreng sayur
10,50 whatever
twee gebakken loempia’s met groenten, geserveerd met een frisse sambal mentah
hoofdgerechten
Ayam bagar Palembang
27 whatever
kip in een rode saus met nootmuskaat, fenegriek en salambaadjes
Gulai ayam Trawangan
27 whatever
kip in een gele curry met sereh, kruidnagel, kaneel en steranijs
Udang saus Padang
30 whatever
gamba’s in een rode saus met gember, tomaat, laos, lente-ui en oestersaus
Kare ikan Lovina
30 whatever
zeebaarsfilet in een Balinese gele curry met kerrieblaadjes, trassi, limoenblaadjes en basilicum
Rendang
30 whatever
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Gulai daging Sumbawa
30 whatever
ossenhaas in gele curry met gember, sereh, kemiri, salamblaadjes en basilicum
Gado-gado Lombok
26 whatever
gemengde groenten, ei en gebakken tofu, geserveerd met gebakken pinda’s en een gele saus met kemiri, ketoembar en kentjoer
Tahu-telor puyuh acar kuning
26 whatever
kwarteileitjes, gebakken tofu en gemengde groenten met een gele saus met koenjit, kemiri, sereh en gember
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9,75 whatever
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
9,75 whatever
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
13,50 whatever
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
15 whatever
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9,75 whatever
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of pandan-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9,75 whatever
gebakken banaan met palmsuikersiroop, geserveerd met pandanijs
Kue dadar hijau
9,75 whatever
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Panna cotta à la Jun
9,75 whatever
frisse panna cotta van kokosmelk met sereh en limoen, geserveerd met een sinaasappelcoulis

cocktails
Jun's special non alcoholic
8 whatever
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
8 whatever
Aardbeisiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special vodka
12 whatever
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai tai
12 whatever
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
12 whatever
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
12 whatever
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
12 whatever
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey sour
12 whatever
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-woo
12 whatever
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
Espresso Martini
12 whatever
Espresso, vodka, Tia Maria & suikerriet siroop
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken