ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 36 per persoon, voor vegetariërs € 33,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 33,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 26,50 per persoon, voor vegetariërs € 25,50 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.
RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
Voor kinderen van t/m 11 jaar geldt de kinderprijs.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
36 p.p
voor kinderen
17,50 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
44,50 p.p
voor kinderen
21,50 p.p
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
33,50 p.p
voor kinderen
16,50 p.p
rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Batagor à la Jun
in deegvelletje gebakken gamba en twee kipgehaktballetjes met een zoetzure chili-gembersaus
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Gulai ayam Madura
kip in een gele curry uit Madura met nootmuskaat, kardemom en kaneel
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Batagor vegetaris
twee in deeg gebakken champignons en twee gekruide tofuballetjes, geserveerd met een zoetzure chili-gembersaus
Telor bumbu Bali
gebakken ei in rode saus uit Bali met ketjap manis, sereh en limoenblaadjes
Tempeh & tahu manis
gebakken tempeh en tofu met ketjap manis, limoenblaadjes en laos
Perkedel bumbu ragi
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, komijn, lente-ui en selderij
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Batagor à la Jun
in deegvelletje gebakken gamba en twee kipgehaktballetjes met een zoetzure chili-gembersaus
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Gulai ayam Madura
kip in een gele curry uit Madura met nootmuskaat, kardemom en kaneel
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Udang Medan
gamba’s in een lichte rode curry uit uit Medan met basilicum, lente-ui en kecombrang (gemberbloem)
Ikan bumbu pèsan Bali
zeebaarsfilet in een gele saus uit Bali met sereh, salam- en limoenblaadjes
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst. Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
33,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
38,50 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
45 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
49 p.p.
voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto telor puyuh
soep met kokosmelk, kwarteleitjes, garnalenpasta, laos en salamblaadjes
Batagor à la Jun
in deegvelletje gebakken gamba en twee kipgehaktballetjes met een zoetzure chili-gembersaus
Batagor vegetaris
twee in deeg gebakken champignons en twee gekruide tofuballetjes, geserveerd met een zoetzure chili-gembersaus
hoofdgerechten
Gulai ayam Madura
kip in een gele curry uit Madura met nootmuskaat, kardemom en kaneel
Kare ayam Jakarta
kip in een gele curry uit Jakarta met laos, ketoembar en komijn
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ikan bumbu pèsan Bali
zeebaarsfilet in een gele saus uit Bali met sereh, salam- en limoenblaadjes
Daging habang
ossenhaas in een rode saus uit Kalimantan met kentjoer, basilicum en lente-ui
Udang Medan
gamba’s in een lichte rode curry uit uit Medan met basilicum, lente-ui en kecombrang (gemberbloem)
Telor bumbu Bali
gebakken ei in rode saus uit Bali met ketjap manis, sereh en limoenblaadjes
Tempeh & tahu manis
gebakken tempeh en tofu met ketjap manis, limoenblaadjes en laos
Rendang tahu
tofu in een curry uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Perkedel bumbu ragi
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, komijn, lente-ui en selderij
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Puding Jawa
zachte, luchtige pudding met kokosmelk en Javaanse suiker, geserveerd met stukjes jackfruit
a la carte
Minimaal een hoofdgerecht per persoon. Bij je hoofdgerecht kun je een voorgerecht, een bijgerecht, groenten en een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, en acar campur.
voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
11 whatever
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
10 whatever
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto telor puyuh
11 whatever
soep met kokosmelk, kwarteleitjes, garnalenpasta, laos en salamblaadjes
Batagor à la Jun
11 whatever
twee in deegvelletjes gebakken gamba’s en twee kipgehaktballetjes, geserveerd met een zoetzure chili-gembersaus
Batagor vegetaris
10,50 whatever
twee in deeg gebakken champignons en twee gekruide tofuballetjes, geserveerd met een zoetzure chili-gembersaus
hoofdgerechten
Gulai ayam Madura
26,50 whatever
kip in een gele curry uit Madura met nootmuskaat, kardemom en kaneel
Kare ayam Jakarta
26,50 whatever
kip in een gele curry uit Jakarta met laos, ketoembar en komijn
Udang Medan
28,50 whatever
gamba’s in een lichte rode curry uit uit Medan met basilicum, lente-ui en kecombrang (gemberbloem)
Ikan bumbu pèsan Bali
28,50 whatever
zeebaarsfilet in een gele saus uit Bali met sereh, salam- en limoenblaadjes
Rendang
29,50 whatever
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Daging habang
29,50 whatever
ossenhaas in een rode saus uit Kalimantan met kentjoer, basilicum en lente-ui
Gado-gado Lombok
25,50 whatever
gemengde groenten, ei en gebakken tofu, geserveerd met gebakken pinda’s en een gele saus met kemiri, ketoembar en kentjoer
Momoh tempeh
25,50 whatever
gebakken tempeh in een groene curry met groene peper, gemengde groenten en basilicum
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9,75 whatever
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
9,75 whatever
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
13 whatever
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
14 whatever
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9,75 whatever
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9,50 whatever
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
9,75 whatever
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Puding Jawa
9,75 whatever
zachte, luchtige pudding met kokosmelk en Javaanse suiker, geserveerd met stukjes jackfruit
cocktails
Jun's special non alcoholic
8 whatever
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
8 whatever
Aardbeiensiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special Vodka
12 whatever
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai Tai
12 whatever
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
12 whatever
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
12 whatever
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
12 whatever
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey Sour
12 whatever
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-Woo
12 whatever
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken