over ons
Restaurant Jun is een modern en sfeervol Indonesisch restaurant in Amsterdam vlakbij het Hugo de Grootplein en de Jordaan. Wij bieden je niet alleen een heerlijk diner, maar ook Indonesische gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid.
Chef-kok is Edy Junaedy. Hij heeft het vak geleerd op de horecaopleiding in Indonesië en ervaring opgedaan in Europa. Zijn droom was zijn eigen Indonesische restaurant in Amsterdam.
In augustus 2013 kon hij deze droom realiseren en is hij gestart met Restaurant Jun Indonesian Cuisine. Zijn partner Jan assisteert hem in de bediening en de administratie.
authentiek
Edy Junaedy: Mijn hele team in de keuken komt uit Indonesië. Wij bereiden authentieke gerechten van diverse Indonesische eilanden, en ook nieuwe gerechten, geïnspireerd op de Indonesische keuken. Wij koken met verse ingrediënten en al onze sauzen, boemboes en sambals zijn huisgemaakt.
Op onze kaart, die we elke drie maanden vernieuwen, staan enkele klassiekers zoals de soto ayam en de rendang, maar we serveren ook speciale Indonesische gerechten die niet overal op de kaart staan. Wij koken medium pittig, maar met onze sambal pedas kun je de gerechten zo heet maken als je wilt.
ons keukenteam
Maecenas dictum at tristique rhoncus nec. Pellentesque bibendum quam acnibh dui facilisis ut viverra neque habitant blandit.
Gaston Wyman
co-fouder & manager
Neque placeat et reiciendis beatae perspiciatis accusantium aut ut qui. Doloribus aut porro iure. Sapiente sequi labore no
Germaine Bins
Head Chef
Molestiae quis sed ex iusto sit cupiditate facilis tempora omnis. Nobis ut quia minima aperiam delectus consequatur officiis
Nia Kertzmann
Chef
Deleniti vitae qui dolor maiores omnis excepturi. Doloremque dolorem quidem cum. Hic aut et alia